Mörkbrun slips, fluga och näsduk

Mörkbrun slips

Mörkbrun: #492615

Letar du efter en mörkbrun slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mörkbrun. En mörkbrunfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mörkbrun helfärg och även slipsar med endast inslag av mörkbrunt så som mörkbruna ränder, mörkbruna rutor, prickar eller annat mörkbrunfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mörkbruna slipsar på ett och samma ställe!

Mörkbrun fluga

Mörkbruna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mörkbruna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mörkbrunt, samt även flugor som har fina mörkbruna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mörkbruna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mörkbruna flugan just för stunden.

Mörkbrun bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mörkbruna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mörkbruna bröstnäsdukar här.

Välj rätt mörkbrun slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 111 resultat