Mörkgrå slips, fluga och näsduk

Mörkgrå slips

Mörkgrå: #565656

Letar du efter en mörkgrå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mörkgrå. En mörkgråfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mörkgrå helfärg och även slipsar med endast inslag av mörkgrått så som mörkgråa ränder, mörkgråa rutor, prickar eller annat mörkgråfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mörkgråa slipsar på ett och samma ställe!

Mörkgrå fluga

Mörkgråa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mörkgråa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mörkgrått, samt även flugor som har fina mörkgråa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mörkgråa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mörkgråa flugan just för stunden.

Mörkgrå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mörkgråa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mörkgråa bröstnäsdukar här.

Välj rätt mörkgrå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 76 resultat