Mörkgrön slips, fluga och näsduk

Mörkgrön slips

Mörkgrön: #24500f

Letar du efter en mörkgrön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mörkgrön. En mörkgrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mörkgrön helfärg och även slipsar med endast inslag av mörkgrönt så som mörkgröna ränder, mörkgröna rutor, prickar eller annat mörkgrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mörkgröna slipsar på ett och samma ställe!

Mörkgrön fluga

Mörkgröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mörkgröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mörkgrönt, samt även flugor som har fina mörkgröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mörkgröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mörkgröna flugan just för stunden.

Mörkgrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mörkgröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mörkgröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt mörkgrön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 98 resultat