Mörkgul slips, fluga och näsduk

Mörkgul slips

Mörkgul: #c9c600

Letar du efter en mörkgul slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mörkgul. En mörkgulfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mörkgul helfärg och även slipsar med endast inslag av mörkgult så som mörkgula ränder, mörkgula rutor, prickar eller annat mörkgulfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mörkgula slipsar på ett och samma ställe!

Mörkgul fluga

Mörkgula flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mörkgula flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mörkgult, samt även flugor som har fina mörkgula detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mörkgula flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mörkgula flugan just för stunden.

Mörkgul bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mörkgula bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mörkgula bröstnäsdukar här.

Välj rätt mörkgul slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris