Mörklila slips, fluga och näsduk

Mörklila slips

Mörklila: #420a66

Letar du efter en mörklila slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mörklila. En mörklilafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mörklila helfärg och även slipsar med endast inslag av mörklila så som mörklila ränder, mörklila rutor, prickar eller annat mörklilafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mörklila slipsar på ett och samma ställe!

Mörklila fluga

Mörklila flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mörklila flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mörklila, samt även flugor som har fina mörklila detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mörklila flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mörklila flugan just för stunden.

Mörklila bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mörklila bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mörklila bröstnäsdukar här.

Välj rätt mörklila slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 50 resultat