Mörkröd slips, fluga och näsduk

Mörkröd slips

Mörkröd: #990000

Letar du efter en mörkröd slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen mörkröd. En mörkrödfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i mörkröd helfärg och även slipsar med endast inslag av mörkrött så som mörkröda ränder, mörkröda rutor, prickar eller annat mörkrödfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla mörkröda slipsar på ett och samma ställe!

Mörkröd fluga

Mörkröda flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga mörkröda flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i mörkrött, samt även flugor som har fina mörkröda detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna mörkröda flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta mörkröda flugan just för stunden.

Mörkröd bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande mörkröda bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av mörkröda bröstnäsdukar här.

Välj rätt mörkröd slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 53 resultat