Neongrön slips, fluga och näsduk

Neongrön slips

Neongrön: #39ff14

Letar du efter en neongrön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen neongrön. En neongrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i neongrön helfärg och även slipsar med endast inslag av neongrönt så som neongröna ränder, neongröna rutor, prickar eller annat neongrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla neongröna slipsar på ett och samma ställe!

Neongrön fluga

Neongröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga neongröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i neongrönt, samt även flugor som har fina neongröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna neongröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta neongröna flugan just för stunden.

Neongrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande neongröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av neongröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt neongrön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 4 resultat