Ockra slips, fluga och näsduk

Ockra slips

Ockra: #a9eb00

Letar du efter en ockrafärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen ockra. En ockrafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i ockra helfärg och även slipsar med endast inslag av ockrafärgat så som ockrafärgade ränder, ockrafärgade rutor, prickar eller annat ockrafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla ockrafärgade slipsar på ett och samma ställe!

Ockra fluga

Ockrafärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga ockrafärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i ockrafärgat, samt även flugor som har fina ockrafärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna ockrafärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta ockrafärgade flugan just för stunden.

Ockra bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande ockrafärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av ockrafärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt ockrafärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

Visar alla 2 resultat