Olivgrön slips, fluga och näsduk

Olivgrön slips

Olivgrön: #808000

Letar du efter en olivgrön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen olivgrön. En olivgrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i olivgrön helfärg och även slipsar med endast inslag av olivgrönt så som olivgröna ränder, olivgröna rutor, prickar eller annat olivgrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla olivgröna slipsar på ett och samma ställe!

Olivgrön fluga

Olivgröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga olivgröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i olivgrönt, samt även flugor som har fina olivgröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna olivgröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta olivgröna flugan just för stunden.

Olivgrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande olivgröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av olivgröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt olivgrön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 52 resultat