Orange slips, fluga och näsduk

Orange slips

Orange: #ff681f

Letar du efter en orange slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen orange. En orangefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i orange helfärg och även slipsar med endast inslag av orange så som orange ränder, orange rutor, prickar eller annat orangefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla orange slipsar på ett och samma ställe!

Orange fluga

Orange flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga orange flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i orange, samt även flugor som har fina orange detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna orange flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta orange flugan just för stunden.

Orange bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande orange bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av orange bröstnäsdukar här.

Välj rätt orange slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 396 resultat