Pastell slips, fluga och näsduk

Pastell slips

Pastell: #ffd1dc

Letar du efter en pastellfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen pastell. En pastellfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i pastell helfärg och även slipsar med endast inslag av pastellfärgat så som pastellfärgade ränder, pastellfärgade rutor, prickar eller annat pastellfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla pastellfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Pastell fluga

Pastellfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga pastellfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i pastellfärgat, samt även flugor som har fina pastellfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna pastellfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta pastellfärgade flugan just för stunden.

Pastell bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande pastellfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av pastellfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt pastellfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 30 resultat