Pastellgrön slips, fluga och näsduk

Pastellgrön slips

Pastellgrön: #77dd77

Letar du efter en pastellgrön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen pastellgrön. En pastellgrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i pastellgrön helfärg och även slipsar med endast inslag av pastellgrönt så som pastellgröna ränder, pastellgröna rutor, prickar eller annat pastellgrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla pastellgröna slipsar på ett och samma ställe!

Pastellgrön fluga

Pastellgröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga pastellgröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i pastellgrönt, samt även flugor som har fina pastellgröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna pastellgröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta pastellgröna flugan just för stunden.

Pastellgrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande pastellgröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av pastellgröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt pastellgrön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris