Regnbåge slips, fluga och näsduk

Regnbåge slips

Regnbåge: #ffffff

Letar du efter en regnbågsfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen regnbåge. En regnbågefärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i regnbåge helfärg och även slipsar med endast inslag av regnbågsfärgat så som regnbågsfärgade ränder, regnbågsfärgade rutor, prickar eller annat regnbågefärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla regnbågsfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Regnbåge fluga

Regnbågsfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga regnbågsfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i regnbågsfärgat, samt även flugor som har fina regnbågsfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna regnbågsfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta regnbågsfärgade flugan just för stunden.

Regnbåge bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande regnbågsfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av regnbågsfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt regnbågsfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 3 resultat