Röd slips, fluga och näsduk

Röd slips

Röd: #ff0000

Letar du efter en röd slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen röd. En rödfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i röd helfärg och även slipsar med endast inslag av rött så som röda ränder, röda rutor, prickar eller annat rödfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla röda slipsar på ett och samma ställe!

Röd fluga

Röda flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga röda flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i rött, samt även flugor som har fina röda detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna röda flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta röda flugan just för stunden.

Röd bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande röda bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av röda bröstnäsdukar här.

Välj rätt röd slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 703 resultat