Rosa slips, fluga och näsduk

Rosa slips

Rosa: #ffc0cb

Letar du efter en rosa slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen rosa. En rosafärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i rosa helfärg och även slipsar med endast inslag av rosa så som rosa ränder, rosa rutor, prickar eller annat rosafärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla rosa slipsar på ett och samma ställe!

Rosa fluga

Rosa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga rosa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i rosa, samt även flugor som har fina rosa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna rosa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta rosa flugan just för stunden.

Rosa bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande rosa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av rosa bröstnäsdukar här.

Välj rätt rosa slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 401 resultat