Rost slips, fluga och näsduk

Rost slips

Rost: #b7410e

Letar du efter en rostfärgad slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen rost. En rostfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i rost helfärg och även slipsar med endast inslag av rostfärgat så som rostfärgade ränder, rostfärgade rutor, prickar eller annat rostfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla rostfärgade slipsar på ett och samma ställe!

Rost fluga

Rostfärgade flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga rostfärgade flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i rostfärgat, samt även flugor som har fina rostfärgade detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna rostfärgade flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta rostfärgade flugan just för stunden.

Rost bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande rostfärgade bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av rostfärgade bröstnäsdukar här.

Välj rätt rostfärgad slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 38 resultat