Silver slips, fluga och näsduk

Silver slips

Silver: #c0c0c0

Letar du efter en silvrig slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen silver. En silverfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i silver helfärg och även slipsar med endast inslag av silvrigt så som silvriga ränder, silvriga rutor, prickar eller annat silverfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla silvriga slipsar på ett och samma ställe!

Silver fluga

Silvriga flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga silvriga flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i silvrigt, samt även flugor som har fina silvriga detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna silvriga flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta silvriga flugan just för stunden.

Silver bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande silvriga bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av silvriga bröstnäsdukar här.

Välj rätt silvrig slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 180 resultat