Silvergrå slips, fluga och näsduk

Silvergrå slips

Silvergrå: #a3a3a3

Letar du efter en silvergrå slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen silvergrå. En silvergråfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i silvergrå helfärg och även slipsar med endast inslag av silvergrått så som silvergråa ränder, silvergråa rutor, prickar eller annat silvergråfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla silvergråa slipsar på ett och samma ställe!

Silvergrå fluga

Silvergråa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga silvergråa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i silvergrått, samt även flugor som har fina silvergråa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna silvergråa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta silvergråa flugan just för stunden.

Silvergrå bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande silvergråa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av silvergråa bröstnäsdukar här.

Välj rätt silvergrå slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar alla 42 resultat