Smaragdgrön slips, fluga och näsduk

Smaragdgrön slips

Smaragdgrön: #50c878

Letar du efter en smaragdgrön slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen smaragdgrön. En smaragdgrönfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i smaragdgrön helfärg och även slipsar med endast inslag av smaragdgrönt så som smaragdgröna ränder, smaragdgröna rutor, prickar eller annat smaragdgrönfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla smaragdgröna slipsar på ett och samma ställe!

Smaragdgrön fluga

Smaragdgröna flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga smaragdgröna flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i smaragdgrönt, samt även flugor som har fina smaragdgröna detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna smaragdgröna flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta smaragdgröna flugan just för stunden.

Smaragdgrön bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande smaragdgröna bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av smaragdgröna bröstnäsdukar här.

Välj rätt smaragdgrön slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris