Svart slips, fluga och näsduk

Svart slips

Svart: #000000

Letar du efter en svart slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen svart. En svartfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i svart helfärg och även slipsar med endast inslag av svart så som svarta ränder, svarta rutor, prickar eller annat svartfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla svarta slipsar på ett och samma ställe!

Svart fluga

Svarta flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga svarta flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i svart, samt även flugor som har fina svarta detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna svarta flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta svarta flugan just för stunden.

Svart bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande svarta bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av svarta bröstnäsdukar här.

Välj rätt svart slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 1158 resultat