Turkos slips, fluga och näsduk

Turkos slips

Turkos: #40e0d0

Letar du efter en turkos slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen turkos. En turkosfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i turkos helfärg och även slipsar med endast inslag av turkost så som turkosa ränder, turkosa rutor, prickar eller annat turkosfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla turkosa slipsar på ett och samma ställe!

Turkos fluga

Turkosa flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga turkosa flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i turkost, samt även flugor som har fina turkosa detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna turkosa flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta turkosa flugan just för stunden.

Turkos bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande turkosa bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av turkosa bröstnäsdukar här.

Välj rätt turkos slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 129 resultat