Vinröd slips, fluga och näsduk

Vinröd slips

Vinröd: #800000

Letar du efter en vinröd slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen vinröd. En vinrödfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i vinröd helfärg och även slipsar med endast inslag av vinrött så som vinröda ränder, vinröda rutor, prickar eller annat vinrödfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla vinröda slipsar på ett och samma ställe!

Vinröd fluga

Vinröda flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga vinröda flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i vinrött, samt även flugor som har fina vinröda detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna vinröda flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta vinröda flugan just för stunden.

Vinröd bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande vinröda bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av vinröda bröstnäsdukar här.

Välj rätt vinröd slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 132 resultat