Vit slips, fluga och näsduk

Vit slips

Vit: #ffffff

Letar du efter en vit slips till fest, arbete eller vardag? Vi på DinSlips älskar färgen vit. En vitfärgad slips är en klassiskt stilig accessoar som är lika lämplig att bära till arbetsintervjun, ett formellt evenemang och arbetet. På denna sida har vi samlat alla slipsar i vit helfärg och även slipsar med endast inslag av vitt så som vita ränder, vita rutor, prickar eller annat vitfärgat slipsmönster. Välj från vårt stora utbud med alla vita slipsar på ett och samma ställe!

Vit fluga

Vita flugor är eleganta, sofistikerade och klassiskt moderiktiga. Varför inte komplettera garderoben med en av dessa snygga vita flugor? Här kan du shoppa bland alla helfärgade flugor i vitt, samt även flugor som har fina vita detaljer och mönster. Du hittar både färdigknutna vita flugor som är förknutna för enkelhetens skull och även klassiskt oknutna. Låt dig inspireras av vårt utbud och hitta den rätta vita flugan just för stunden.

Vit bröstnäsduk

Vi har även hittat mönstrade och spännande vita bröstnäsdukar för att matcha din kavaj. Dessa näsdukar passar perfekt i bröstfickan på jackan eller kavajen. Vissa av näsdukarna är för bekvämlighetens skull redan färdigvikta och de andra är klassiskt fyrkantiga så att du kan vika dem själv. Hur som helst så hittar du marknadens största utbud av vita bröstnäsdukar här.

Välj rätt vit slips

  • Mönster

  • Material

  • Stil

  • Butik

  • Pris

Visar 1–100 av 2178 resultat