Om oss

Hur du ser ut hör också mycket ihop med hur du mår. Att klä sig rätt och att hitta en personlig stil gör att vi mår bättre och att vi trivs med tillvaron på ett mer påtagligt sätt. Skönhet, hälsa och mode. Enligt oss hänger allt detta ihop och vår ambition är att ge tips, råd och fakta om alla dessa olika områden.

Vi som ligger bakom sidan har rötterna inom modeindustrin, inom skönhetsindustrin och inom hälsa och välmående. Vi har svaren på väldigt många frågor som rör dessa områden och vi hoppas att alla våra texter ska kunna ge dig som läsare lite mer kött på benen. Vi vill blanda högt och lågt, humor och allvar och hitta balansen mellan allt som rör hälsa och skönhet.

Vi fokuserar idag mer än någonsin på hur vi ser ut. Kläder och mode blir extremt viktiga sätt att visa vem vi är och vad vi gillar. Alla bygger egna identiteter och skapar egna varumärken i det lilla. Det är roligt, men det är också förknippat med vissa risker. Vårt mål är att du ska hitta en säker väg och att du ska kunna hitta den rätta stilen, rätt balans i livet och att du ska se lika bra ut utåt sett som du gör inombords. Välkommen!