Kategorier
Catering

Med cateringfirma fixar man kalasets godaste mat

Att planera och ordna födelsedagskalas kan vara hektiskt och jobbigt. Lös maten med att anlita en erfaren cateringfirma som fixar den bästa maten till festen.

Eva-Lis älskade att fylla år och fira födelsedagar. Det var det bästa hon visste. Presenterna var inte så noga, det viktiga var att gästerna dök upp. Att veta att de kom för hennes skull och ville äta av det hon noga tillagat. Men i år visste hon inte hur hon skulle göra. Det hade varit ett tufft år på många sett det senaste året, sedan hon fyllde år förra gången.

Eva-Lis visste att hon gärna ville träffa och umgås med sina vänner, men att laga mat för ett helt kompani funkade inte i år. Hon orkade ju knappt ens laga mat till sig själv. Inte skulle hon orka städa i sin röriga lägenhet heller. Nej, skulle det bli något fick det bli plan B. Så lite planerat som möjligt desto bättre.

Cateringfirma löser både mat och tårta

Samlingslokalen på gården skulle fungera toppen om den var ledig. Papptallrikar och andra engångsgrejer kunde hon köpa för att slippa disken. Grannens 16-åring, som gärna vill tjäna lite extrapengar, kunde servera och vara städansvarig. Men så var det det där med maten.


Plötsligt kom hon på det, det fanns ju en duktig cateringfirma hon skulle kunna anlita. Eva-Lis visste att de kunde fixa både smarrig mat och mumsig tårta. Det skulle bli en perfekt födelsedagsfest, tänkte Eva-Lis och hon längtade redan efter att skratta med vännerna igen.

Mer om catering, kan du hitta här: https://www.cateringfirman.se/