Kategorier
Artiklar

Solarium med spa-känsla i Märsta

När man kommer till ett solarium i Märsta får man det bästa av allt. Inredningen är elegant och bekväm. Rören är av högsta kvalitet från ledande leverantörer inom ljus- och solteknik.

Det är bekvämt och tryggt när man går till ett solarium i Märsta. För att skapa ett riktigt hälsosamt ställe att sola på har man valt produkter av högsta kvalité. Rören byts ut regelbundet och är effektiva men skonsamma för huden.

Solariet i Märsta ligger dessutom i anslutning till en träningsanläggning vilket bygger på den hälsosamma livsstilen med ytterligare ett steg. Alla som tränar i anläggningen har tillgång till solariets bekväma solsängar dygnet runt under hela veckan. Vill man bara få tillgång till solariet så är det öppet under den tid då träningsanläggningen är bemannad.

På ett solarium i Märsta kan man använda friskvårdsbidraget

Det är inte bara skönt att sola och få lite färg, det är dessutom hälsosamt. Därför kan man använda sitt friskvårdsbidrag. Det UV-ljus som kommer från rören innehåller den välgörande och skyddande vitamin D som vi oftast får för lite av. Fördelen med att sola i solarium är att man kan få de positiva egenskaperna som UV-ljuset ger utan att behöva utsätta sig för de skadliga effekterna.

På ett solarium i Märsta får man dessutom råd och information om hur man ska sola och vad man ska tänka på före och efter man solat. När man besöker solariet får man dessutom tillgång till det omklädningsrum och den dusch och bastu som ligger i träningsanläggningens fräscha lokaler.