Kategorier
Hår

De är räddarna i nöden

Hjältarna i frisörsalongen ställer alltid upp med kort varsel. När en dålig hårdag är på väg att förstöra hela dagen är frisören någon som vet hur man förvandlar förtvivlan till framgång.

Det är inte alla hjältar som bär mantlar. Någon som är ett otroligt träffande exempel på det är frisörerna i Gävle. De tar sig an kunder av alla slag. Föreställ dig själv promenerandes på stan en vacker vårdag. För första gången på länge har solen letat sig upp till dalarna och dränkt Stortorget i solsken. Du promenerar förbi utan ett bry i världen på väg till en tinderdejt när en fågel plötsligt bajsar dig i huvudet. Paniken bryter ut direkt. Hur ska du fixa det här? Panikköpa en hatt? Nej, det skulle verka misstänksamt. Då ser du den. Frisörsalongen på andra sidan gatan. Räddningen. Där ser frisören direkt din förtvivlan i ögonen, välkomnar in dig i stolen och tar fram duschmunstycket.

Ny frisyr och nytt självförtroende

Inne i salongen får du inte bara håret tvättat utan även klippt. Det rensar inte bara håret från all äcklig fågelbajs, utan ger dig en ny och fräsch look. Lagom till att det är dags att bege sig till dejten har du vunnit en snygg frisyr och ett fräscht självförtroende. Det är nästan så man misstänker att du såg att fågeln var på väg att bajsa och försökte sikta in dig på landningen. Bara för att gå till frisören. Fast det låter som en omväg. Du kunde ju gått till frisören även utan fågelbajs i håret. Mer om frisörer på denna hemsida: haircity.se