Kategorier
Tänder

Tandimplantat i Stockholm – ett sätt att ersätta tänder

Tänder kan gå sönder av olika anledningar och ibland behöver man dra ut dessa istället för att laga dem. Då kan man enkelt ersätta de tänderna med hjälp av tandimplantat i Stockholm.

Du har flera tappade tänder i munnen, både i överkäken och i den nedre käken. Du har haft en hel del olika problem med dina tänder som gjort att de inte är i så bra skick. De tänder som du har tappat behöver ersättas med nya tänder och du har länge sparat ihop pengar till att kunna sätta in implantat där det fattas tänder. Du har bokat tid hos en klinik som gör tandimplantat i Stockholm där du ska få dina nya tänder. Med hjälp av implantat kommer ditt självförtroende få en skjuts i höjden och du kan äntligen tugga din mat ordentligt.

Implantat fästs med titanskruvar

Att sätta in implantat i munnen är relativt enkelt och det är ett ingrepp som sker på en tandklinik av erfaren och kunnig personal. Du behöver alltså inte oroa dig för den biten. Tandimplantaten sätts in på titanskruvar och dessa skruvar sätts fast i tandköttet ned i käkbenet. Man får vanligtvist skruvarna insatta någon vecka eller ett par veckor innan själva implantatet kommer på plats. Detta för att skruven ska fästa ordentligt och så att man ser att den passar. När implantatet sedan kommit på plats kan man äta som vanligt och man tar hand om dessa tänder på samma vis som med sina vanliga tänder.